Krokante tortilla met ricotta, gerookte forel en waterkers
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Krokante tortilla met ricotta, gerookte forel en waterkers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze tortilla is ideaal om te serveren op een brunch en is klaar in 15 minuten.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de rode ui en snij ’m in fijne ringen. Bak daarna de wraps in 5 minuten krokant in de oven.

  2. 2

    Haal de krokante wraps uit de oven en bestrijk ze net voor het serveren met de ricotta. Breek de forel in stukken en verdeel over de kaas. Werk af met waterkers en uiringen en besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de rode ui en snij ’m in fijne ringen. Bak daarna de wraps in 5 minuten krokant in de oven.

  2. 2

    Haal de krokante wraps uit de oven en bestrijk ze net voor het serveren met de ricotta. Breek de forel in stukken en verdeel over de kaas. Werk af met waterkers en uiringen en besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.