Ontbijtmuffins van appeltjes met veenbessensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ontbijtmuffins van appeltjes met veenbessensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de appelhelften met veenbessen in stukjes. Meng speltbloem, bakpoeder en bicarbonaat. Meng de olijfolie met de honing, het ei en de amandelmelk.

  2. 2

    Voeg beide mengsels samen en meng kort (anders krijg je taaie muffins). Voeg de appeltjes met veenbessen toe en roer zachtjes. Neem een muffinblik en vul het met het beslag.

  3. 3

    Besprenkel met havermoutvlokken of granola. Bak de muffins goudbruin in 15-20 minuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de appelhelften met veenbessen in stukjes. Meng speltbloem, bakpoeder en bicarbonaat. Meng de olijfolie met de honing, het ei en de amandelmelk.

  2. 2

    Voeg beide mengsels samen en meng kort (anders krijg je taaie muffins). Voeg de appeltjes met veenbessen toe en roer zachtjes. Neem een muffinblik en vul het met het beslag.

  3. 3

    Besprenkel met havermoutvlokken of granola. Bak de muffins goudbruin in 15-20 minuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.