Gevulde pistolets met eitjes, paddenstoelen en gerookte kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde pistolets met eitjes, paddenstoelen en gerookte kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze gevulde pistolets stelen de show op je paasbrunch. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Bak ze kort in de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Snij de bovenkant uit de pistolets, schik er enkele sneetjes gerookte kip in, doe het ei erin en bak ze zo’n 10 à 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Haal de broodjes uit de oven en werk af met de gebakken champignons. Werk verder af met de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Bak ze kort in de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Snij de bovenkant uit de pistolets, schik er enkele sneetjes gerookte kip in, doe het ei erin en bak ze zo’n 10 à 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Haal de broodjes uit de oven en werk af met de gebakken champignons. Werk verder af met de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.