Wildrecepten van Ilse: voor de beste bordjes van het seizoen
Met haar beste tips
Zelf wild bereiden is eigenlijk echt niet zo moeilijk. En al helemaal niet met de sublieme wildrecepten van Libelle Lekker-chef Ilse. Met haar tips en tricks serveer je vanaf nu de lekkerste wildgerechten.
Tips van Ilse voor jouw wildgerechten
- In het wildseizoen is er niet alleen een groot aanbod aan wild, ook de keuze aan champignons is enorm. Eekhoorntjesbrood is mijn favoriet, krokant gebakken op z'n lekkerst!
- Een wildstoofpotje is het lekkerst als het uren staat te sudderen, tot het vlees in draadjes uit elkaar valt.
- Peperkoek en chocolade zijn mijn geheime smaakmakers. De peperkoek maakt een wildstoofpot lekker kruidig en de chocolade zorgt voor een mooi blinkende saus.
- Pompoen… in de herfst kun je er echt niet naast kijken. Ik gebruik hem nu eens niet in een zalfje of risotto, maar serveer 'm heerlijk krokant uit de oven. Perfect bij zo'n stukje wild in het seizoen.
Lees ook …
- Wild feestje: een wildmenu voor je eindejaarsfeesten
- 15x heerlijk winterse wildragout
- De allermakkelijkste recepten met wild
- Welke bijgerechten zijn het lekkerst bij wild?
- Welke groenten en fruit eet je bij een stoofpotje met wild?
18 heerlijke wildrecepten van Ilse
Van verrassend slaatje tot heerlijke involtini, een sudderend stoofpotje, fijne carpaccio of verrukkelijke filet: laat dat stukje wild schitteren in deze gerechten. Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.