Recept

Gerookte eendenborst met truffel, kwarteleitje en parmezaankrokantje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk hapje met eend voor kerst. 

bereiding
  1. 1

    Kook de kwarteleitjes 4 minuten in kokend water en laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eitjes. Snipper de sla in fijne reepjes.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de truffelpuree en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 190°C. Leg telkens koffielepeltjes met geraspte parmezaan op een bakplaat met bakpapier. Bak de kaas 5 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat hard worden op de bakplaat.

  4. 4

    Verdeel wat sla over de glaasjes. Rol de gerookte eendenborst op en verdeel over de sla. Leg er een half kwarteleitje bij en werk af met de truffelmayonaise en het parmezaankrokantje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!