Meest recente artikelen

Eet jij genoeg vis?

Eet jij genoeg vis? Artikel

Vis eten: we doen het véél te weinig. Als echte bourgondiërs serveren we nog te vaak vlees. Uit gewoonte, of omdat we geen tijd hebben om verse vis in huis te halen. Maar het kan ook anders. Met de tonijn in blik van Rio Mare bijvoorbeeld. Een volwaardig en lekker alternatief!

Doe het 2 x per week

Wist je dat 70% van de Belgische bevolking niet voldoende vis eet? Zonde, want vis is net als vlees een uitstekende bron van eiwitten en biedt daarnaast tal van andere voordelen: licht verteerbaar, minder verzadigde (of ‘slechte’) vetten en boordevol omega 3-vetzuren.

Goede voornemens (in mei)

Sprak je in januari het goede voornemen uit om gezonder te gaan leven? Het is dan wel al mei, maar het is nog niet te laat. Start vandaag nog je nieuwe levensstijl en kies voor een gezond eetpatroon mét vis. Het omega 3-gehalte van vis varieert sterk van soort tot soort. Vooral vette vis, maar ook tonijn, is rijk aan omega 3. In het kader van een evenwichtige voeding is het raadzaam om twee keer per week vis te eten. Met de tonijn van Rio Mare haal je dat doel gemakkelijk. 

Start je nieuwe levensstijl vandaag nog met deze heerlijke recepten

Vervang vlees door tonijn van Rio Mare en verras je gasten en familie met originele recepten van chef Carlo de Pascale, medeoprichter van Mmmmh!.

Win een citytrip naar Italië met Rio Mare

Wil jij kans maken op een fantastische citytrip naar Italië? Of misschien ga jij aan de haal met één van de Italiaanse gourmet-manden of kortingscoupons. Speel dan snel mee met het Rio Mare Het Spel!

Advertisement

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen