Quinoaslaatje met mango, makreel en geroosterde pitten
bereiding
-
1
Spoel de quinoa goed onder stromend water. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met de groentebouillon. Giet hem af en maak de korrels los met een druppeltje olijfolie.
-
2
Snipper de lente-uitjes, de peterselie, de munt en de koriander fijn. Snij de pompelmoezen à vif en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng alles onder de quinoa. Spoel de linzen onder stromend water en meng ook die onder de quinoa.
-
3
Rooster de pitten en zaden in een pan zonder vetstof tot ze beginnen te poffen. Lepel ze onder de quinoa. Kruid de quinoa-salade met peper en zout.
-
4
Schil de mango en snij het vruchtvlees in partjes. Pluk het vruchtvlees van de makreel. Doe de mango en de makreel bij de quinoa-salade en werk ze af met extra kruiden naar keuze.