Recept

Gemarineerde zalmfilets met kerstomatensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met ovenkrieltjes erbij.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Bak de sjalotten, de knoflook en de kappertjes een 3-tal minuten op een middelhoog vuur in olijfolie.

  2. 2

    Spoel en halveer de tomaatjes en voeg ze samen met het citroensap en de citroenschil toe aan de pan. Kruid alles met peper en zout en roerbak tot de kerstomaatjes beginnen te barsten.

  3. 3

    Kruid de zalmfilets met peper en zout en bak ze goudbruin en gaar in olijfolie. Serveer de filets met de warme kerstomatensalsa en de citroenpartjes. Werk het gerecht af met de verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gemarineerde zalmfilets met kerstomatensalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!