Meest recente artikelen

Dit waren de populairste recepten uit de airfryer

Jullie topfavorieten

Dit waren de populairste recepten uit de airfryer Artikel

Jullie zijn net zo dol op dit keukentoestel als wij, zo blijkt. Maar wat waren nu echt de populairste recepten uit de airfryer het voorbije jaar? Dé tien toppers die iedereen wilde proberen... Van koekjes tot kip!

1. Honingkip met knapperige groenten uit de airfryer

We maken er geen geheim van dat we de airfryer een geweldig toestel vinden. Hij is dan ook van vele markten thuis. Van ontbijt tot vispannetje, hapjes tot brood, koekjes tot een volledige kip. En dat wéten jullie. Het zit immers allemaal in dit lijstje van de populairste recepten uit de airfryer. Dé publieksfavoriet: deze sana honingkip met groenten.

 

2. Appelpartjes met kaneel uit de airfryer

Als ontbijt of gezonde snack: deze appelpartjes maakten jullie wel héél vaak klaar.

3. Granola uit de airfryer

Zijn jullie nu dol op de airfryer of op Sandra Bekkari? Maar liefst zes recepten van onze gastchef schopten het hier tot favoriet. En deze sana granola hoorde daar absoluut bij.

4. Vispannetje met pestosaus uit de airfryer

Niet alleen een volledige kip, ook een vispannetje durfden jullie wel eens uit te proberen in het handige toestel. En dat viel zo goed in de smaak dat het in de top 4 terechtkwam.

5. Courgettefrietjes uit de airfryer

Dat frietjes uit de airfryer minder vet zijn, was nog niet genoeg. Gezonde frietjes moesten het zijn. Gelukkig vonden jullie bij Libelle Lekker dit ultieme recept voor de perfecte groentefrietjes.

6. Pastachips uit de airfryer

Deze pastachips was dé uitvinding van het jaar die jullie massaal wilden uitproberen.

7. Minipizza’s uit de airfryer

Niet alleen originele frietjes en chips trokken jullie aandacht. Ook als het woord pizza valt, is iedereen plots geïnteresseerd.

8. Krokante oesterzwammen uit de airfryer met lichte dip

Dit heerlijke hapje is letterlijk en figuurlijk een echte winner. Meer hapjes uit de airfryer? Wij lijstten er een twintigtal op.

9. Havermoutbrood uit de airfryer

Zelf brood bakken is bij velen onder jullie een echte passie. Dit broodrecept voor de airfryer bleek dan ook erg populair.

10. Amandelkoekjes uit de airfryer

We beloofden het en hier zijn ze dan: deze koekjes maakten jullie het voorbije jaar heel vaak klaar. Wist je dat je ook deze gerechten kan bereiden in de airfryer?

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen