Meest recente artikelen

Gezonde snacks en tussendoortjes: onze beste tips en lekkerste recepten

Gezond snacken doe je zo

Gezonde snacks en tussendoortjes: onze beste tips en lekkerste recepten dossier

Probeer je gezond te eten en schrap je daarom al je tussendoortjes? Niet doen! Snacks hoeven namelijk helemaal niet ongezond te zijn. Integendeel: gezonde snacks en vieruurtjes zorgen juist voor extra energie. Ontdek hier onze beste tips en recepten.

Je kent het waarschijnlijk wel: het is nog geen lunchtijd, maar je hebt al wel een klein hongertje. Natuurlijk is het gemakkelijk om een pakje koekjes te openen, maar da's natuurlijk niet de gezondste keuze. Ga liever voor een voedzame snack. Daar zal je een meer verzadigd gevoel en een pak energie van krijgen. Maar een gezonde tussendoortjes maken; hoe begin je daaraan? Kun je ook gezonde koekjes maken? En wat met slanke ijsjes? Welke vieruurtjes zijn gezond én vallen in de smaak bij kinderen? En hoe maak je gezonde snacks voor bij de televisie? Wij verzamelen onze beste tips en lekkerste recepten, zodat jij vanaf nu steeds gezond kunt genieten van een lekker tussendoortje.

Gezond eten

Ben je op zoek naar een dieet om op een snelle manier af te vallen? Dan ben je bij Libelle Lekker aan het verkeerde adres. Gezond eten, dat is waar wij voor staan. En gezond eten, dat is voor ons alles (met mate) mogen eten zonder beperkingen of schuldgevoel, maar wel met aandacht voor gezonde ingrediënten en bereidingswijzen én zo nu en dan ook een lekker verwennerijtje. Want genieten van het leven is óók belangrijk om je goed te voelen. Libelle Lekker, dat zijn geen poedertjes, pakjes of sapjes maar écht eten, huisbereid en volgens de seizoenen, als gezonde brandstof voor je lichaam. Zelf koken, dus. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: op onze website vind je altijd wel een recept dat bij jou past. Ook al ben je misschien geen keukenprinses of heb je weinig tijd, bij Libelle Lekker vind je altijd inspiratie om gezond te eten en te koken voor jezelf en voor je gezin, je hele leven lang. Bovendien bieden we je ook heel wat tips over hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl goede gewoontes in de hand kunt werken. We volgen hiervoor zo veel mogelijk de richtlijnen uit de nieuwe voedingsdriehoek.

Gezonde snacks voor 's avonds

Heb je een apero met vrienden gepland, of wil je genieten van een gezellig avondje televisie kijken? Dan kunnen deze gezonde borrelhapjes niet ontbreken.

Gezonde tussendoortjes voor kinderen

Gezonde ijsjes

Nog meer gezonde snacks en tussendoortjes

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen