Krokante oesterzwammen uit de airfryer met lichte dip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Krokante oesterzwammen uit de airfryer met lichte dip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Veggie of vegan? Dit is een heerlijk vegetarisch hapje. Met een plantaardige yoghurtdip maak je er een vegan versie van.

bereiding
  1. 1

    Maak de dip. Meng de geraspte citroenschil en het paprikapoeder onder de zure room. Kruid de dip met peper en zout en bewaar hem in de koelkast. Werk hem eventueel vlak voor het serveren nog af met paprikapoeder.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Meng de knoflook met de kippenkruiden, de bloem en 150 milliliter water tot een egaal beslag. Kruid het paneermeel met zout.

  3. 3

    Dip de oesterzwammen eerst door het bloembeslag en haal ze dan door het paneermeel. Besprenkel ze met zonnebloemolie en bak ze 10 minuten in de airfryer op 200°C. Serveer de oesterzwammen meteen met de zureroomdip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de dip. Meng de geraspte citroenschil en het paprikapoeder onder de zure room. Kruid de dip met peper en zout en bewaar hem in de koelkast. Werk hem eventueel vlak voor het serveren nog af met paprikapoeder.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Meng de knoflook met de kippenkruiden, de bloem en 150 milliliter water tot een egaal beslag. Kruid het paneermeel met zout.

  3. 3

    Dip de oesterzwammen eerst door het bloembeslag en haal ze dan door het paneermeel. Besprenkel ze met zonnebloemolie en bak ze 10 minuten in de airfryer op 200°C. Serveer de oesterzwammen meteen met de zureroomdip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.