Recept

Granola uit de airfryer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze heerlijke granola van Sandra Bekkari maak je makkelijk in de airfryer. Je kunt 'm een tweetal weken afgesloten bewaren.

bereiding
  1. 1

    Smelt de pindakaas op een laag vuur, voeg de ahornsiroop en de arachideolie toe. Meng goed.

  2. 2

    Meng de noten, zaden en havermout in een kom en voeg een snufje zout toe.

  3. 3

    Voeg het eiwit toe aan de kom en meng.

  4. 4

    Voeg het pindakaasmengsel toe en meng goed.

  5. 5

    Giet alles in het bakaccessoire en bak 15-17 minuten op 180 °C in de Airfryer. Roer geregeld om.

  6. 6

    Laat de granola een beetje afkoelen en voeg de fijngehakte chocolade toe.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!