Meest recente artikelen

Natalies luxueuze weekmenu: snel klaar voor het hele gezin

Vleugje luxe

Natalies luxueuze weekmenu: snel klaar voor het hele gezin Artikel

Culiredactrice Natalie maakt een lekker en goedgevuld weekmenu dat snel klaar is en bij heel het gezin in de smaak valt. Deze keer geeft ze haar gerechten een vleugje luxe.

Redactrice Natalie geeft haar recepten ook tussen de feesten door graag een vleugje luxe. Zo genieten jij en je gezin gewoon elke dag van zalige gerechten. Bovendien is haar luxe weekmenu snel klaar en maak je het met de lekkerste seizoensproducten.

Natalie: "Ik doe maar één keer in de week boodschappen, dat bespaart me tijd en keuzestress. Hou bij het maken van je weekmenu rekening met al je verse producten en hou het voorraadkastkoken voor het einde van de week."

Wil je deze luxueuze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Maandag: Gebakken truffelgnocchi met lamsnootje, boschampignons en salie

Natalie: "Graag nog een slaatje on the side? Gaar enkele vijgen met een beetje balsamicoazijn en honing in de oven, leg er een flinke toef rucola bij en serveer."

Dinsdag: Gevulde kippendijen in spinazieroomsaus met filodeegrolletjes

Natalie: “Ook lekker met nog wat krokant gebakken champignons in de saus.”

Woensdag: Pastaschelpen met gerookte zalm en grijze garnalen

Natalie: “Dit gerecht kun je perfect op voorhand maken. Heb je geen zin in kaassaus? Maak dan een sausje op basis van kant-en-klare kreeftensoep, die je op een zacht vuur laat indikken met wat room.”

Donderdag: Vegetarische vol-au-vent met frietjes

Natalie: “Ook lekker met veel kastanjechampignons in plaats van de erwtjes en asperges.”

Vrijdag: Pladijs met aardappel-knolselderpuree, pastinaakchips en ansjovisboter

Natalie: “Maak met de rest van de knolselder lekkere frietjes of bewaar hem voor een feestelijk soepje. Je kunt de boter ook een dag op voorhand maken. Neem de boter dan een halfuur voor gebruik uit de koelkast.”

Zaterdag: Hertensteak met kruidenpuree en gewokte schorseneren

Natalie: “Je kunt het hert ook omwikkelen met een plakje ontbijtspek en op die manier zelf luxueuze minigebraadjes maken.”

Zondag: Schelvis met ovengeroosterde tomaatjes, zeekraal en pommes duchesse

Natalie: “Een extra feestelijke toets? Bestrooi de schelvis nadat je ‘m hebt omgedraaid met amandelschilfers en zet hem nog even onder de ovengrill.”

Dessert: Crème brûlée met sinaasappel en rozemarijn

Natalie: “De crème brûlée maak je het best een dag op voorhand. Laat ‘m even op kamertemperatuur komen voor je ‘m afwerkt. Je kunt in plaats van sinaasappelsap ook sinaasappellikeur gebruiken om smaak te geven.”

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Natalie Peeters

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen