Meest recente artikelen

Natalies feestelijke weekmenu: snel klaar voor het hele gezin

Natalie kookt

Natalies feestelijke weekmenu: snel klaar voor het hele gezin Artikel

Culiredactrice Natalie maakt een lekker en feestelijk weekmenu dat snel klaar is en bij heel het gezin in de smaak valt.

De feestdagen komen eraan! Natalie tovert dan ook doordeweeks graag feestelijke gerechten op tafel. Trakteer jezelf en je gezin op haar heerlijke maaltijden met een gouden randje. Bovendien is haar feestelijk weekmenu snel klaar en maak je het met de lekkerste seizoensproducten.

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Maandag: hete bliksem met feestelijk gehakt en pompoenpuree

Natalie: "Wie graag een héél smeuïge puree wil, kan de puree eventueel eerst door een passe-vite halen of mixen in een gespecialiseerde keukenrobot."

Bekijk hier de video.

Dinsdag: kabeljauw met hazelnootkorst, knolselderfrietjes en broccoli

“Wil je dit gerecht helemaal in de oven maken, dan kan dat natuurlijk. Doe de broccoli in een aparte schaal samen met de ansjovis, peper, zout en olijfolie en gaar de roosjes 10 tot 15 minuten mee in de oven.”

Woensdag: parelhoen met champignonsaus en spruitjesgratin

Natalie: “Maak een heerlijke champignonsaus door verschillende soorten te combineren. Ook shiitakes en oesterzwammen passen lekker samen.”

Donderdag: gevulde portobello’s met parelcouscous en bietjessalade

Natalie: “Een heerlijk en volledig plantaardig gerecht dat je deze kerst zeker op het menu kunt zetten voor vrienden die veganistisch eten.”

Vrijdag: zalmpannetje onder filodeegkorst met gegrilde preiwitten

Natalie: “Laat het worteltje aan de prei zitten: zo voorkom je dat de prei uiteenvalt tijdens het koken en grillen.”

Wil je Natalie dit gerecht zien maken? Bekijk hier de video.

Zaterdag: pappardelle met boschampignons, rauwe ham en truffelolie

Natalie: “Mag het nog chiquer? Werk de pasta af met flinterdunne plakjes verse witte of zwarte truffel.”

Zondag: dunne lende met kroketjes en boontjes in een prosciuttojasje

Natalie tipt: Je kunt de boontjes ook warm serveren. Schuif de pakketjes dan nog enkele minuten onder de ovengrill maar laat de rucola dan wel even weg.

Dessert: chocoladebrownie-sinaasappeltaart

3x heerlijk afgewerkt

  • Fris en fruitig: met bosbessen en frambozen
  • Copieus: met een bolletje vanille-ijs
  • Triple chocolate: met maltezers, orangettes of Ferrero Rochers

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Natalie Peeters

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen