Meest recente artikelen

8 snelle recepten voor de herfst

Klaar in 30 minuten

8 snelle recepten voor de herfst Artikel

Weinig tijd maar je wil wel iets lekker op tafel toveren? Maak dan één van deze 8 snelle recepten voor de herfst. Superlekker én je zet ze binnen de 30 minuten op tafel!

Aardappel-pestosalade met kip

Tip: Vervang de pesto eens door guacamole!

 

 

Salade van aubergines en gekonfijte amandelen

Tip: Lekker met krokant gebakken pancetta bij en brood.

 

Parelcouscous met gegrilde zeebaars

Parelcouscous is handgerolde couscous en kun je kopen in de biowinkel of in sommige grote supermarkten. Het smaakt een beetje zoals pasta, dus je kids zullen er verzot op zijn.

 

Penne met gehakt en spinazie

Ook lekker met gestoofde prei of andere wintergroenten in plaats van de spinazie. Voeg een gesnipperd chilipepertje toe voor meer pit.

 

Geglazuurde koteletjes met notenslaatje

 

Shakshuka met feta

Shakshuka is een van oorsprong Midden-Oosters gerecht dat nu ook immens populair is in onze keuken. Je maakt het met eieren die je laat stollen in tomatensaus. Varieer met de toppings: denk aan avocado, groene kool, maar ook aan chorizo of geroosterde kikkererwten. Neem een grote pan, zet die in het midden van de tafel en laat iedereen aanvallen.

 

Chicken & chips

Traditioneel serveren ze chicken & chips met malt vinegar in Groot-Brittannië. Dat is bij ons niet verkrijgbaar, maar voor een zure toets kun je er rodewijnazijn bij geven.

 

Kokosrijst met scampi’s en watermeloen

Tamarindepasta is het ingekookte sap van de tamarindevrucht. Het heeft een friszure smaak en is lekker in marinades en wokschotels.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen