Gepofte aardappel met gemengd gehakt, kerstomaatjes en roomkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gepofte aardappel met gemengd gehakt, kerstomaatjes en roomkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gerecht waar het hele gezin van zal smullen!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Prik in elke aardappel enkele gaatjes met een vork. Leg de aardappelen 1 tot 1,5 uur in de oven tot ze echt gaar zijn.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalotten en de knoflook fijn. Stoof de sjalotten en de knoflook in een scheut olijfolie op een zacht vuur gaar, voeg het gehakt toe en bak het goudbruin. Halveer de kerstomaten en laat ze nog enkele minuten meegaren.

  3. 3

    Als de aardappelen zacht zijn, snij je ze bovenaan overlangs in, duw je de inhoud een beetje opzij en beleg je ze met het gehakt en een lepel roomkaas. Garneer met wat verse tijm. Lekker met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Prik in elke aardappel enkele gaatjes met een vork. Leg de aardappelen 1 tot 1,5 uur in de oven tot ze echt gaar zijn.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalotten en de knoflook fijn. Stoof de sjalotten en de knoflook in een scheut olijfolie op een zacht vuur gaar, voeg het gehakt toe en bak het goudbruin. Halveer de kerstomaten en laat ze nog enkele minuten meegaren.

  3. 3

    Als de aardappelen zacht zijn, snij je ze bovenaan overlangs in, duw je de inhoud een beetje opzij en beleg je ze met het gehakt en een lepel roomkaas. Garneer met wat verse tijm. Lekker met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.