Kaasfondue met champagne
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaasfondue met champagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Haal het deksel van de doos met kaas. Snij een paar sneetjes in de korst van de kaas. Stop er teentjes knoflook en wat komijnzaad in en overgiet met champagne. Wikkel de kazen in de aluminiumfolie en zet 25 minuten in de oven. Serveer met pretzels of gekookte krielaardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Haal het deksel van de doos met kaas. Snij een paar sneetjes in de korst van de kaas. Stop er teentjes knoflook en wat komijnzaad in en overgiet met champagne. Wikkel de kazen in de aluminiumfolie en zet 25 minuten in de oven. Serveer met pretzels of gekookte krielaardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.