Gehaktbrood met vijgen en ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktbrood met vijgen en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk gehaktbrood met een zoete toets

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de vijgen in stukjes. Meng in een kom het gehakt met de eieren, het broodkruim en de siroop. Kruid met wat nootmuskaat, kaneel, peper en zout.

  2. 2

    Leg de sneetjes ham in een rechthoek, zodat ze elkaar wat overlappen. Vorm van het gehakt een ovaal brood en rol in de ham. Leg het gehaktbrood op een met bakpapier beklede bak­ plaat en laat ongeveer een uur in de oven roosteren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de vijgen in stukjes. Meng in een kom het gehakt met de eieren, het broodkruim en de siroop. Kruid met wat nootmuskaat, kaneel, peper en zout.

  2. 2

    Leg de sneetjes ham in een rechthoek, zodat ze elkaar wat overlappen. Vorm van het gehakt een ovaal brood en rol in de ham. Leg het gehaktbrood op een met bakpapier beklede bak­ plaat en laat ongeveer een uur in de oven roosteren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.