Gebakken zoete aardappelen en rode biet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken zoete aardappelen en rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de rode biet en zoete aardappelen en dep ze droog. Bestrijk ze met olijfolie en pak ze in aluminiumfolie in. Leg in een grote bakschaal. 

  2. 2

    Pof de groenten in de oven tot ze zacht zijn. 

  3. 3

    Meng de cottage cheese met de kruiden, peper en zout. 

  4. 4

    Rooster de noten in een droge pan tot ze beginnen te geuren. Laat afkoelen en plet fijn in de vijzel. 

  5. 5

    Snij met een scherp mes een opening in de gepofte groenten en vul met de kaasmengeling. Bestrooi met wat nootjes, sesamzaadjes en enkele muntblaadjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de rode biet en zoete aardappelen en dep ze droog. Bestrijk ze met olijfolie en pak ze in aluminiumfolie in. Leg in een grote bakschaal. 

  2. 2

    Pof de groenten in de oven tot ze zacht zijn. 

  3. 3

    Meng de cottage cheese met de kruiden, peper en zout. 

  4. 4

    Rooster de noten in een droge pan tot ze beginnen te geuren. Laat afkoelen en plet fijn in de vijzel. 

  5. 5

    Snij met een scherp mes een opening in de gepofte groenten en vul met de kaasmengeling. Bestrooi met wat nootjes, sesamzaadjes en enkele muntblaadjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.