Meest recente artikelen

Dit zijn de populairste hapjes

En wij willen ze allemaal uitproberen!

Dit zijn de populairste hapjes Artikel

Hapjes zijn de ideale starters van een gezellige avond. Ze zijn ook de perfecte manier om je gasten te verwennen. Ze bestaan in alle soorten en maten... Welke knabbels jullie dit jaar het meest klaarmaakten? Dit zijn dé populairste hapjes.

1. Bruschetta met tomaat

Helemaal bovenaan bij de populairste hapjes staat toevallig ook onze favoriet. Hoewel, toevallig… Deze bruschetta voert je mee in zuiderse vakantiesferen, zeker met het juiste tomaatje.

2. Guacamole

Op twee duikt meteen jullie meest ge(s)maakte dip op: guacamole. Lees ook eens onze tips om ‘m te perfectioneren, en/of maak er deze gerechten mee!

3. Nacho’s in de oven

En wie ‘guacamole’ hoort, denkt natuurlijk meteen aan nacho’s. Bij deze versie hoef je niet eens guacamole klaar te maken, de avocado’s gaan er in stukjes bovenop. Lees hier hoe je weet of je een rijp exemplaar te pakken hebt.

4. Homemade hummus

 En de vierde plaats gaat naar… Alweer een dip! Deze homemade hummus op basis van kikkererwten is terecht een van jullie populairste hapjes. Overheerlijk, gezond, veelzijdig én zo klaar.

5. Camembert uit de oven

 Deze camembert uit de oven is onmisbaar in je hapjesrepertoire. Of je hem nu op de barbecue zet of onder de grill: zo’n smeuIg kaasje is echt niet te versmaden.

6. Geroosterde kikkererwten

Nog makkelijker dan homemade hummus? Gooi je kikkererwten gewoon in de oven. Superlekker als gezond hapje maar ook als topping.

7. Zelfgemaakte chips

Jullie maken ook graag af en toe zelf een portie chips. Ligt het aan vergeetachtigheid (of sterke wil) in de supermarkt, of aan ons geweldige recept? Check het vooral zelf, als je het nog niet had uitgeprobeerd.

8. Gefrituurde calamares

 Jullie zijn dol op knabbels bij de apero. Dit hapje mag dan ook niet ontbreken op je volgende tapasplank. Maar daar hoeven jullie duidelijk niet meer van overtuigd te worden: deze heerlijke gefrituurde calamares staan met recht en rede te shinen op nummer acht.

9. Gevulde champignons

 Gevulde champignons zijn nog zo’n evergreen op de aperoplank. En dit recept leverde volgens jullie het meest geslaagde hapje op.

10. Spiesjes met kerstomaat en mozzarella

Geen apero is helemaal geslaagd te noemen zonder een spiesje, en jullie geven ons daarin geen ongelijk. Dit is het allerpopulairste hapje op een stokje dat vast heel vaak bij dat glaasje bubbels werd geserveerd.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen