Geroosterde kikkererwten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde kikkererwten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk als vegan snack of als crunch in salades

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de kikkererwten uitlekken. Meng ze met de olijfolie en kruiden, verspreid ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. 2

    Rooster ze 30 minuten in de oven, schep ze hierna om en laat ze nog 10 minuten in de oven staan. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.

  3. 3

    Verdeel de kikkererwten over 2 bokaaltjes. Versier ze met leuk inpakpapier of stof, een stukje keukentouw en een schepje om ze uit te scheppen. Je kunt er ook een naamlabeltje aanhangen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de kikkererwten uitlekken. Meng ze met de olijfolie en kruiden, verspreid ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. 2

    Rooster ze 30 minuten in de oven, schep ze hierna om en laat ze nog 10 minuten in de oven staan. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.

  3. 3

    Verdeel de kikkererwten over 2 bokaaltjes. Versier ze met leuk inpakpapier of stof, een stukje keukentouw en een schepje om ze uit te scheppen. Je kunt er ook een naamlabeltje aanhangen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.