Bruschetta met tomaat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpel hapje, maar oh zo lekker!

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in kleine blokjes. Meng de tomatenblokjes met de basilium en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Zet 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Snij de ciabatta (of stokbrood) schuin in sneetjes. Pel en halveer de knoflook, wrijf er het brood mee in. Besprenkel met olijfolie en rooster de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin.

  3. 3

    Verdeel het tomatenmengsel over de warme toast. Werk af met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in kleine blokjes. Meng de tomatenblokjes met de basilium en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Zet 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Snij de ciabatta (of stokbrood) schuin in sneetjes. Pel en halveer de knoflook, wrijf er het brood mee in. Besprenkel met olijfolie en rooster de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin.

  3. 3

    Verdeel het tomatenmengsel over de warme toast. Werk af met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.