Meest recente artikelen

Gegrilde gamba’s, altijd een (tuin)feest!

Video recept: Gegrilde reuzengamba’s met munt-yoghurtsaus en met Oven Specials aardappelkwartjes met Himalayazout en rozemarijn van McCain

Gegrilde gamba’s, altijd een (tuin)feest! Artikel

Mild zonnetje, warme bries? Hoog tijd voor een tuinfeestje, met lekkere, gezonde gerechtjes, die ook nog eens snel klaar zijn. Want je wil natuurlijk zelf zo lang mogelijk genieten. Kies eens voor zeevruchten op de barbecue, en de zalige klaar in 1-2-3 kwartjes van McCain. Toch wat kil of somber? Dit gerecht kun je ook perfect binnen bereiden. Van een gezellige, ongedwongen avond in goed gezelschap ben je in elk geval verzekerd!

Tip:
Wanneer je schaaldieren op de barbecue wil klaarmaken, kies je best voor ongepelde, grote exemplaren. Die blijven sappiger tijdens de bereiding. Reuzengamba's zijn dus perfect, maar kunnen ook vervangen worden door langoustines of grote scampi's.

Oven Specials Aardappelkwartjes met schil en Himalayazout en Rozemarijn

Lekker snel, heerlijk resultaat

De Oven Specials Aardappelkwartjes met Himalayazout en Rozemarijn van McCain zijn heerlijk gekruid en bijster verrassend. Je zet ze zo in de oven en tovert ze 20 minuten later op tafel. Je vindt ze in het koelvak van je supermarkt.

Probeer ze nu met korting!

Proef de Oven Specials Aardappelkwartjes met roze Himalayazout en Rozemarijn van McCain met de kortingbon. Smakelijk!

Gegrilde gamba's, altijd een (tuin)feest! 1

Manger sain : quand c'est amusant, on se régale encore plus ! 1

Nog meer inspiratie om lekker met de aardappelen van McCain aan de slag te gaan, vind je hier

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen