Meest recente artikelen

De favoriete recepten voor mosselen van de redactie

Ja, ook wij houden van mosselen!

  • Deel dit artikel:
De favoriete recepten voor mosselen van de redactie Artikel

Benieuwd wat de favoriete mosselrecepten van de Libelle Lekker redactie zijn?

Redactrice Charlotte: “Mijn favoriete mosselrecept, geen twijfel mogelijk: mejillones gratinados. Ik doe er nog extra koriander bij. Ik maak dit vaak als aperitiefhapje en da’s gegarandeerd een goede eerste indruk maken :-)”

  • Snel klaar
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Mejillones gratinados

Redactrice Lisa: “Niets dat zo lekker samengaat als pastis en venkel, dacht ik. Tot ik er mosselen bij deed, zoals in dit recept. Héérlijke combinatie, ook al verwacht je het misschien niet op het eerste zicht.”

  • Mag even duren
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Mosselen met venkel en pastis

Redactrice Manon: “Deze mosselen doen mij denken aan de mosseltjes bij mijn bomma vroeger. Als het feest was, aten wij altijd mosseltjes met kruidenboter. Mijn zus en ik sopten dan met brood tot echt alle saus op was. Heerlijk!”

  • Mag even duren
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Mosselen met kruidenboter

Redactrice Sofie: “Niks is lekkerder dan mosselen met witte wijn en peterselie! De room en boter laat ik zelf achterwege in het recept (die vervang ik wel door lekkere verse frietjes) maar de peterselie mag niet ontbreken. Heerlijk!”

  • Mag even duren
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Mosselen met witte wijn en peterselie

Redactrice Greetje: “Mijn vader legde altijd mosselen als aperitiefhapje op de barbecue, gewoon natuur (op voorwaarde dat ze groot genoeg zijn en dus niet door de rooster vallen). Dat vond iedereen geweldig lekker en gezellig. Nu hij er niet meer is, zetten we zijn traditie verder. Zo is hij er altijd toch nog een beetje bij.”

Redactrice Sanne: “Ik eet zelf geen mosselen maar mijn vriend (een absolute roomliefhebber) is fan van deze mosselen met selder en room: nog een paar extra teentjes look erbij en hij is in de mosselhemel!”

  • Mag even duren
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Mosselen met selder en room

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen