Recept

Kipsaté met avocadosalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hapje

bereiding
  1. 1

    Snij de kipfilet in reepjes en kruid met zout en cayennepeper. Rijg ze aan prikkers.

  2. 2

    Pers de limoen uit. Halveer de avocado's en verwijder de pit en de schil. Doe het limoensap bij het vruchtvlees en prak het fijn. Snij de lente-ui in ringen. Hak de koriander. Meng ze met de avocadocrème. Breng op smaak met cayennepeper en zout.

  3. 3

    Laat de maïs uitlekken. Pel de ui en snij in ringen.

  4. 4

    Schep eerst wat maïs in de glaasjes, lepel er dan avocadocrème bij en leg er uiringen op.

  5. 5

    Bak de kipspiesjes goudbruin. Zet ze rechtop in de glaasjes en werk af met kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipsaté met avocadosalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!