Makkelijke ovenschotels met gehakt
Zo makkelijk was het nooit
Een lekkere ovenschotel met gehakt smaakt het hele jaar door. Deze lekkere gehaktschotels zijn extra makkelijk en tover je ook op een doordeweekse dag zo uit de oven. Maak ‘ns eentje met paprika, broccoli of lamsgegehakt!
Als je een ovenschotel met gehakt maakt, is het belangrijk om gehakt te kiezen dat vet genoeg is. Te mager gehakt droogt namelijk sneller uit in de oven. De beste gehaktsoorten voor ovenschotels zijn gemengd varken-kalfsgehakt, varkensgehakt of lamsgehakt. Gemengd gehakt heeft een heel universele smaak die in bijna alle ovenschotels lekker is. Varkensgehakt is ideaal voor als je houdt van een kruidige smaak, want varkensgehakt wordt meestal goed gekruid verkocht. Lamsgehakt is altijd een veilige keuze, want dat is vaak wat minder gekruid. Bak je gehakt even rul in een pan voor je het verwerkt in je ovenschotel.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!