Shepherd's pie (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Shepherd's pie (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Opscheppen maar!

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel en hak de uien. Roerbak de uien en het gehakt in olijfolie. Voeg er de wortelen aan toe en bak even mee. Bestrooi met de bloem en roer goed. Blus met de bouillon. Roer er de erwten door en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pureer de aardappelen met de melk en een klontje boter. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Vet een ovenschaal in met boter. Doe er het gehaktmengsel in. Verdeel er de puree over en bestrooi met de cheddar. Zet ongeveer 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel en hak de uien. Roerbak de uien en het gehakt in olijfolie. Voeg er de wortelen aan toe en bak even mee. Bestrooi met de bloem en roer goed. Blus met de bouillon. Roer er de erwten door en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pureer de aardappelen met de melk en een klontje boter. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Vet een ovenschaal in met boter. Doe er het gehaktmengsel in. Verdeel er de puree over en bestrooi met de cheddar. Zet ongeveer 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.