Meest recente artikelen

Dit zijn de populairste recepten met gehakt

Dit waren jullie grootste favorieten...

Dit zijn de populairste recepten met gehakt Artikel

Een van de meest veelzijdige, lekkere en budgetproof stukjes vlees, en dat vinden jullie ook. Iedereen wilde het voorbije jaar wel een van onze recepten met gehakt, en dit waren de populairste...

1. Gehaktschotel met broccoli

Gehakt leent zich uitstekend voor makkelijke ovenschotels. Deze versie met broccoli belandde dan ook terecht op nummer 1 bij jullie populairste recepten met gehakt.

2. Lasagne met gehakt en spinazie

Ook een lekkere lasagne is niet te versmaden. Deze klassieker met gehakt lusten jullie het liefst. Graag wat afwisseling? Ook deze lasagnes zijn superlekker.

3. Ovenschotel met bloemkool, gehaktballetjes en kaassaus

Opnieuw een ovenschotel, maar dan met kaassaus én gehaktballetjes. Want balletjes maken van elk gerecht een feestje, toch?

4. Gehaktbrood met krieken

Een echte Belgische klassieker als gehaktbrood mag natuurlijk niet ontbreken in deze top tien. Heerlijk met krieken, maar probeerde je deze varianten al?

5. Gevulde courgettes met gehakt en kerstomaten

Dé favoriete zomergroente moet wel courgette zijn. Je kunt er onder meer veel ovengerechten mee klaarmaken en hij combineert ook uitstekend met… Gehakt, natuurlijk!

6. Gevulde paprika’s met gehakt en rijst

Niet alleen gevulde courgettes zijn een winner, ook gevulde paprika’s hebben een plaats verovert in jullie culinaire harten. Je hoeft ze daarom niet per se met gehakt te vullen. Probeer ook ‘ns deze recepten.

7. Gehaktschotel met prei, aardappel en kaas

Natuurlijk wordt er ook gekookt met typische wintergroenten. Want prei doet het eveneens prima in combinatie met gehakt.

8. Gevulde tomaten met gehakt

Het was even wachten maar… Hier zijn de gevulde tomaten! Heerlijk, zo’n warme tomaat gevuld met hartig gehakt.

9. Gevulde paprika’s met gehakt en courgette

De gevulde paprika blijft echter op voorsprong, met maar liefst twee vermeldingen in deze lijst. Wist je dat je ook deze groenten kunt vullen?

10. Gehaktschotel met korstje van zoete aardappel

En dan, op het nippertje, toch een receptje met zoete aardappel in deze lijst. Want jullie zijn dol op deze knol. Tussen deze ovenschotels met zoete aardappel vind je vast nog een gerecht naar jouw smaak.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen