Meest recente artikelen

Dit zijn de populairste desserten

Van deze desserts werden jullie blij het afgelopen jaar

Dit zijn de populairste desserten Artikel

Voor een dessert is er altijd nog plaats. Zeker als het over deze tien toppers gaat die jullie het meest klaarmaakten het voorbije jaar! Dit zijn de populairste desserten.

1. Appelcake

Het is een echte klassieker die met de ereplaats gaat lopen onder de populairste desserten. Want wat kun je nu fout doen met zo'n heerlijke versgebakken cake? Een verdiende eerste plaats, als je het ons vraagt. Helemaal fan van dit gebak? Hier vind je nog meer appelcakerecepten.

2. Tiramisu met koffie

Dit Italiaanse toetje is intussen goed ingeburgerd in de Belgische keuken. Zo goed zelfs dat jullie het met de regelmaat van de klok klaarmaken. Wil je graag variëren? Hier verzamelden we nog wat andere recepten voor tiramisu.

3. Supersnelle appeltaart

Appelcake mag dan op nummer één staan, hij krijgt flinke concurrentie van deze appeltaart. Gebak met appel is dan ook een superverleidelijk dessert. Ontdek ook onze andere recepten voor appeltaart!

4. Brownies

Bestaat er iets beters dan chocolade? Jawel: brownies met chocola! Van dit geperfectioneerde basisrecept konden jullie dan ook maar geen genoeg krijgen het voorbije jaar. En jullie zijn vast ook fan van deze varianten…

5. Klassieke vier-vierdencake

Hopla, jullie zijn duidelijk écht dol op cake! Deze klassieker der klassiekers doet het al goed sinds oma ‘m uitvond en prijkt dit jaar op de vierde plaats. Over een golden oldie gesproken!

6. Glaasjes met speculaas, rood fruit en mascarpone

Hapjes in glaasjes ogen altijd spectaculair maar ook een dessertje oogt superchic als je het op die manier presenteert. De combinatie van speculaas, rood fruit en mascarpone werd duidelijk gesmaakt.

7. Herfstcake met speculaasjes

Succesrecept: neem het favoriete gebak (cake) en combineer dit met het Belgische lievelingskoekje. Een herfstige klassieker in wording! En wat dacht je van nog meer desserten met speculaas?

8. Marmercake

Waarom kiezen? De ultieme oplossing voor wie er niet uit komt of het nu de basic versie of een chocoladecake wordt. Win-win!

9. Chocolademousse

Iets zegt ons dat chocolade wel eens een van de meest geliefde ingrediënten zou kunnen zijn wat desserten betreft. En dan is chocolademousse altijd een goede keuze.

10. Vanillepudding

De eenvoud zelf. Onder het motto less is more kwam dit simpele dessertje toch maar mooi in de top tien terecht. Mag het wat meer zijn? Dit doe je nog met zo’n zalig puddinkje.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen