Meest recente artikelen

Koken in en uit de moestuin met Wim Lybaert

Wims beste moestuintips én recepten

Koken in en uit de moestuin met Wim Lybaert Artikel

Koken met de moestuin op de achtergrond, dat vindt Wim Lybaert zalig. Hij deelt met ons de lekkerste recepten en tips voor koken in en uit de moestuin.

Met tomaten

Tip van Wim Lybaert: "Zwarte tomaten zijn makkelijkere buitentomaten. Ze hebben geen serre nodig."

Met knoflook

Wim: “Als je de droge bladeren van de knoflook ziet, zou je denken dat hij slecht is, maar niks is minder waar. Je laat de bladeren van de knoflook het best helemaal uitdrogen, dan is hij op z’n best.”

Met Oost-Indische kers

Wim: “Je zult me in mijn moestuin altijd met een hoed zien. Ik heb nogal snel last van de zon en zo’n hoed schreeuwt toch meteen ook vakantie?”

Met venkel

Tip van Wim: “Snij in de tuin de hele venkel af met een mes en snij dan de twee buitenste stukjes loof weg. Een deel van het loof laat je zitten. Lekker om je gerechten mee af te werken. Laat een deel van je venkel doorschieten. Zo krijg je prachtige en smaakvolle venkelbloemetjes.”

Met rode bieten

Tip van Wim: “Gepoft in de oven kun je de bietjes enkele dagen in de koelkast bewaren.”

Met doperwtjes

Wim: “Pasta carbonara maak je het best met lange, brede pasta, omdat de saus dan mooi blijft plakken.”

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Wim Lybaert

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen