Pan con tomate
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pan con tomate

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wim: “Toegegeven, deze pan con tomate is wat bruut, maar ook zo lekker. Gewoon wat olijfolie en zout erover en klaar” 

bereiding
  1. 1

    Wrijf de sneden brood in met olijfolie en gril ze krokant in de pan, in de oven of op de barbecue.

  2. 2

    Pel de knoflook. Wrijf het krokante brood aan 1 kant in met de knoflook.

  3. 3

    Spoel en halveer de tomaten. Wrijf ze hard op het brood open. Besprenkel met grof zeezout en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Wrijf de sneden brood in met olijfolie en gril ze krokant in de pan, in de oven of op de barbecue.

  2. 2

    Pel de knoflook. Wrijf het krokante brood aan 1 kant in met de knoflook.

  3. 3

    Spoel en halveer de tomaten. Wrijf ze hard op het brood open. Besprenkel met grof zeezout en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.