Geroosterde paprika’s met schapenkaas en kappertjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde paprika’s met schapenkaas en kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze geroosterde paprika's zijn lekker met brood en eventueel nog wat verse tijm. 

bereiding
  1. 1

    Verhit de grill van de oven of barbecue tot hij heel heet is. Gril de paprika’s tot ze zacht en bijna volledig zwart zijn. Doe ze meteen in een plastic zak, sluit de zak en laat de paprika’s 15 minuten rusten.

  2. 2

    Pel de paprika’s, verwijder de steel en de pitjes en snij het vruchtvlees in stukken.

  3. 3

    Snij de schil van de gekonfijte citroen in heel fijne reepjes. Leg de stukken paprika op een bord en besprenkel ze met olijfolie. Beleg ze met de reepjes citroen, de kappertjes en de stukjes feta. Kruid ze met chilivlokken en werk ze af met de blaadjes Oost-Indische kers en de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit de grill van de oven of barbecue tot hij heel heet is. Gril de paprika’s tot ze zacht en bijna volledig zwart zijn. Doe ze meteen in een plastic zak, sluit de zak en laat de paprika’s 15 minuten rusten.

  2. 2

    Pel de paprika’s, verwijder de steel en de pitjes en snij het vruchtvlees in stukken.

  3. 3

    Snij de schil van de gekonfijte citroen in heel fijne reepjes. Leg de stukken paprika op een bord en besprenkel ze met olijfolie. Beleg ze met de reepjes citroen, de kappertjes en de stukjes feta. Kruid ze met chilivlokken en werk ze af met de blaadjes Oost-Indische kers en de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.