Salade van rode biet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade van rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip! Gepoft in de oven kun je de bietjes enkele dagen in de koelkast bewaren. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C. Wikkel de rode bietjes in aluminiumfolie en gaar ze 1 uur tot 1.30 uur in de oven, of tot je er volledig met een mes door kunt prikken. Laat ze volledig afkoelen.

  2. 2

    Snij de bietjes in partjes of stukken. Meng er de balsamicoazijn, de olijfolie en de oreganoblaadjes onder en kruid de salade met peper en zout. Spoel de appel, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in heel fijne blokjes. Werk de rode bietjes af met de appel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C. Wikkel de rode bietjes in aluminiumfolie en gaar ze 1 uur tot 1.30 uur in de oven, of tot je er volledig met een mes door kunt prikken. Laat ze volledig afkoelen.

  2. 2

    Snij de bietjes in partjes of stukken. Meng er de balsamicoazijn, de olijfolie en de oreganoblaadjes onder en kruid de salade met peper en zout. Spoel de appel, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in heel fijne blokjes. Werk de rode bietjes af met de appel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.