Meest recente artikelen

Zo maak je de perfecte kaassoufflé

Hoog, hoger, hoogst

  • Deel dit artikel:
Zo maak je de perfecte kaassoufflé Artikel

Kaassoufflé is zo'n Franse klassieker die je in je repertoire moet hebben. Met onze tips wordt hij keer op keer lekker, luchtig en torenhoog.

Kaassoufflé: onze toptips

  • Zorg ervoor dat al je ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
  • Rasp je kaas zelf, in plaats van kant-en-klare geraspte kaas te kopen. Die heeft véél meer smaak en zal je soufflé nog lekkerder maken.
  • Perfect stijfgeklopt eiwit is cruciaal. Zorg er dus voor dat zowel je kom als de garde vetvrij is. Dat doe je door de kom en garde schoon te maken met een beetje citroensap of azijn.
  • Doe de oven nooit open tijdens het bakken van de soufflé. Door het raampje kijken mag wel …

De lekkerste kaassoufflés

Klassieke kaassoufflé

Soufflé met geitenkaas en parmezaan

Pittige souffleetjes

Pompoensoufflé met kaas

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.