Meest recente artikelen

Het perfecte dessertenbuffet in glaasjes

Voor ieder wat wils

  • Deel dit artikel:
Het perfecte dessertenbuffet in glaasjes Artikel

Cheesecake serveren of toch maar chocomousse maken? Met een dessertenbuffet in glaasjes hoef je niet te kiezen. Bovendien kan je deze desserten op voorhand maken, zo kan je de avond van je feestje stressvrij genieten.

Een dessertenbuffet in glaasjes is ideaal als je veel gasten uitgenodigd hebt voor je feestje. Je kan de dessertjes op voorhand maken en er is voor ieder wat wils. Reken op 2 à 3 glaasjes per persoon. Kies voor glaasjes die niet te groot zijn, zo kunnen je gasten verschillende desserten proeven zonder meteen vol te zitten.

Met chocolade

Veel mensen zijn dol op chocolade. Met heerlijke chocoladedessertjes scoor je dus altijd. Bovendien is chocolade een echte kinderfavoriet.

Met fruit

Een dessertenbuffet is niet compleet zonder fruitdesserten. Maak een lekkere parfait of een panna cotta met zelfgemaakte coulis.

Met alcohol

Als het feest is, mag er wel eens een dessertje bijzitten met een vleugje alcohol in. Duid wel duidelijk aan in welke dessertjes alcohol zit, zodat kinderen en mensen die liever geen alcohol consumeren weten welke desserten ze beter vermijden.

Met kaas

Kaas is een perfecte match met desserten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cheesecake in een glaasje? Eenvoudig en overheerlijk!

Met speculaas

Speculaas is ideaal voor wie een dessertenbuffet wilt voorzien rond Sinterklaas of Kerstmis. Lekker met fruit, kaas of chocolade.

Vegan

Eten je gasten veganistisch of is er iemand lactose-intolerant? Geen nood, ook voor hen kan je makkelijk heerlijke desserten voorzien. Handig als je er kaartjes bij zet, zo is het duidelijk welke desserten geschikt zijn voor vegans.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen