• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parfait van mascarpone met vanille, gebakken appelblokjes en karamel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk winters dessertje 

bereiding
  1. 1

    Klop de eidooiers op met de kristalsuiker tot ze luchtig en bleek van kleur zijn. Meng samen met de inhoud van de vanillepeul en de mascarpone.

  2. 2

    Verdeel de inhoud over de 4 glaasjes en zet 1 uur in de diepvriezer.

  3. 3

    Schil en snij de appel in fijne blokjes en bak ze in een pan met een klontje boter goudbruin.

  4. 4

    Serveer de parfait met de gebakken appeltjes en een beetje karamelsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eidooiers op met de kristalsuiker tot ze luchtig en bleek van kleur zijn. Meng samen met de inhoud van de vanillepeul en de mascarpone.

  2. 2

    Verdeel de inhoud over de 4 glaasjes en zet 1 uur in de diepvriezer.

  3. 3

    Schil en snij de appel in fijne blokjes en bak ze in een pan met een klontje boter goudbruin.

  4. 4

    Serveer de parfait met de gebakken appeltjes en een beetje karamelsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.