Passievruchtenparfait
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Passievruchtenparfait

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Halveer de passievruchten. Haal het vruchtvlees uit 4 halve vruchten en haal door een zeef. 

  2. 2

    Klop de slagroom stijf en meng samen met het vanille-extract onder het sap. 

  3. 3

    Hak de meringue grof en roer onder de passievruchtenroom. 

  4. 4

    Verdeel de parfait over 4 glazen. Bedek de glazen met vershoudfolie en zet 30 minuten in de koelkast. Schep er net voor het serveren de pulp van de resterende halve passievruchten over. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Halveer de passievruchten. Haal het vruchtvlees uit 4 halve vruchten en haal door een zeef. 

  2. 2

    Klop de slagroom stijf en meng samen met het vanille-extract onder het sap. 

  3. 3

    Hak de meringue grof en roer onder de passievruchtenroom. 

  4. 4

    Verdeel de parfait over 4 glazen. Bedek de glazen met vershoudfolie en zet 30 minuten in de koelkast. Schep er net voor het serveren de pulp van de resterende halve passievruchten over. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.