• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Advocaat met slagroom

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smullen maar

bereiding
  1. 1

    Klop de eidooiers met de suiker en de vanillesuiker luchtig tot een wit schuimig mengsel (alle suikerkorrels moeten opgelost zijn).

  2. 2

    Verminder de snelheid van de mixer en voeg er geleidelijk de gecondenseerde melk aan toe.

  3. 3

    Blijf mixen en voeg er op het laatst de alcohol aan toe. Zo kunnen de eidooiers niet gaan schiften. Mix tot een homogene massa.

  4. 4

    Verdeel de advocaat over afsluitbare bokaaltjes en laat enkele dagen rusten in de koelkast. Hoe langer het drankje rust, hoe dikker de advocaat wordt.

  5. 5

    Klop de slagroom stijf. Serveer de advocaat in glaasjes en werk af met een toefje slagroom en chocoladekrullen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eidooiers met de suiker en de vanillesuiker luchtig tot een wit schuimig mengsel (alle suikerkorrels moeten opgelost zijn).

  2. 2

    Verminder de snelheid van de mixer en voeg er geleidelijk de gecondenseerde melk aan toe.

  3. 3

    Blijf mixen en voeg er op het laatst de alcohol aan toe. Zo kunnen de eidooiers niet gaan schiften. Mix tot een homogene massa.

  4. 4

    Verdeel de advocaat over afsluitbare bokaaltjes en laat enkele dagen rusten in de koelkast. Hoe langer het drankje rust, hoe dikker de advocaat wordt.

  5. 5

    Klop de slagroom stijf. Serveer de advocaat in glaasjes en werk af met een toefje slagroom en chocoladekrullen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.