Meest recente artikelen

5x heerlijke manieren om te koken met kokosmelk

Oh zo romig!

5x heerlijke manieren om te koken met kokosmelk Artikel

Fan van kokosmelk? Wij ook! Je kunt er ontzettend veel mee maken: van soep tot hoofdgerecht en dessert is het een heerlijke smaakmaker die je gerecht naar het volgende niveau tilt. Laat je inspireren!

1. Soep

Kokosmelk maakt je soep heerlijk romig én geeft het een extra lekker smaakje. Het valt te combineren met heel wat ingrediënten, waardoor je bijna niet kunt missen. Probeer alvast deze recepten uit!

2. Hartige gerechten

Zin in een origineel gerecht? Dan is kokosmelk het ideale ingrediënt om mee aan de slag te gaan. De meeste recepten zijn Oosters geïnspireerd, maar je kunt het net zo goed in Vlaamse kost verwerken: denk maar aan puree of een ovenschotel. Heb je deze recepten al gezien?

3. Dressing

Deze lekker kruidige dressing is er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Giet ‘m rijkelijk over je salade en geniet!

4. Dessert

Fris, fruitig en lekker exotisch: kokosmelk zorgt voor een lekkere toets in heel wat dessertrecepten. Het maakt de textuur én de smaak van je bereiding heel wat beter.

5. Drankjes

Last but not least: ook drankjes worden heerlijk (én superfeestelijk!) met een beetje kokosmelk. Ideaal om een restje in te verwerken!

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen