Meest recente artikelen

Sandra's superfoods: kool

Geef je afweersysteem een boost

  • Deel dit artikel:
Sandra's superfoods: kool Artikel

Geen dure, exotische ingrediënten in de keuken van Sandra Bekkari, zij kookt het liefst met superfoods van bij ons. Zoals met kool, bijvoorbeeld.

Koolsoorten zoals broccoli, bloemkool, spitskool en spruitjes zijn superfoods van de bovenste plank. Ze zitten vol krachtige stoffen voor een sterk afweersysteem, ze ondersteunen de werking van de lever en beschermen tegen hart- en vaatziekten. Bovendien werken ze cholesterolverlagend en zijn ze ook gewoon lekker. Alleen maar redenen om kool wat vaker op het menu te zetten!

Caloriearm

Kool is niet alleen lekker en gezond, maar ook lief voor je lijn. Ze bevatten namelijk relatief weinig calorieën terwijl ze toch verzadigend zijn. Je kunt er dus zoveel van eten als je maar wilt: gekookt, maar ook rauw. Zo krijg je alle vitamines rechtstreeks binnen, zonder dat er een groot deel van wordt weggespoeld met het kookwater. Probeer je kolen daarom ook eens te stomen, da’s altijd een gezonde keuze!

Probeer deze recepten

Lees ook…

  • Deel dit artikel:
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen