Meest recente artikelen

Sandra's superfoods: kool

Geef je afweersysteem een boost

Sandra's superfoods: kool Artikel

Geen dure, exotische ingrediënten in de keuken van Sandra Bekkari, zij kookt het liefst met superfoods van bij ons. Zoals met kool, bijvoorbeeld.

Koolsoorten zoals broccoli, bloemkool, spitskool en spruitjes zijn superfoods van de bovenste plank. Ze zitten vol krachtige stoffen voor een sterk afweersysteem, ze ondersteunen de werking van de lever en beschermen tegen hart- en vaatziekten. Bovendien werken ze cholesterolverlagend en zijn ze ook gewoon lekker. Alleen maar redenen om net zoals Sandra Bekkari kool wat vaker op het menu te zetten!

Caloriearm

Kool is niet alleen lekker en gezond, maar ook lief voor je lijn. Kolen bevatten namelijk relatief weinig calorieën terwijl ze toch verzadigend zijn. Je kunt er dus zoveel van eten als je maar wilt: gekookt, maar ook rauw. Zo krijg je alle vitamines rechtstreeks binnen, zonder dat er een groot deel van wordt weggespoeld met het kookwater. Probeer je kolen daarom ook eens te stomen, da's altijd een gezonde keuze!

Probeer deze recepten

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen