Kipspiesjes met blauwebessensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipspiesjes met blauwebessensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker, origineel en gezond! 

bereiding
  1. 1

    Mix de koriander met het basilicum, het sinaasappelsap en de -schil, de knoflook en 2 el olijfolie glad in een blender. Kruid met peper en zout. Snij de kipfilets in reepjes en leg ze in de marinade. Zet minstens 1 uur koel.

  2. 2

    Maak de saus. Doe de helft van de bessen en de lente-ui in een blender en mix glad met een scheutje water.

  3. 3

    Verwarm de rest van de bessen met de balsamicoazijn en agavesiroop. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen. Roer er de gemixte bessen onder en laat 10 minuten inkoken.

  4. 4

    Rijg de kippenreepjes aan spiesjes en gril ze goudbruin in de grillpan. Serveer met de blauwebessensaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix de koriander met het basilicum, het sinaasappelsap en de -schil, de knoflook en 2 el olijfolie glad in een blender. Kruid met peper en zout. Snij de kipfilets in reepjes en leg ze in de marinade. Zet minstens 1 uur koel.

  2. 2

    Maak de saus. Doe de helft van de bessen en de lente-ui in een blender en mix glad met een scheutje water.

  3. 3

    Verwarm de rest van de bessen met de balsamicoazijn en agavesiroop. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen. Roer er de gemixte bessen onder en laat 10 minuten inkoken.

  4. 4

    Rijg de kippenreepjes aan spiesjes en gril ze goudbruin in de grillpan. Serveer met de blauwebessensaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.