Meest recente artikelen

Klaar in 30 minuten: 8x snel koken met kruiden

Lekker & snel!

Klaar in 30 minuten: 8x snel koken met kruiden Artikel

Weinig tijd maar je wil wel iets lekker op tafel toveren? Maak dan één van deze 8 snel-op-tafel-toppers bomvol frisse groene kruiden. Superlekker én snel koken met kruiden.

Onbekend is onbemind

Basilicum, bladpeterselie en bieslook kent iedereen. Maar heb je deze 5 iets minder bekende kruiden uit je eigen moestuin al gebruikt?

Dragon: onmisbaar in een klassieke bearnaisesaus of tartaar. Gebruik het als smaakmaker fijngesnipperd in je zelfgemaakte eiersalade.

Salie: vaak gebruikt in combinatie met kalfsvlees of varkenshaasje in de Italiaanse keuken. Smelt een flinke klont boter in de pan en laat de salie erin smelten, serveer het botersausje bij verse gnocchi.

Citroenmelisse: geeft een heerlijk citroenaroma aan zelfgemaakte limonades. Je kunt versgeraspte citroenschil steeds vervangen door enkele takjes citroenmelisse.

Bloedzuring heeft een stevig en vlezig blaadje waardoor je het perfect kunt gebruiken als vervanger voor spinazie in een fris slaatje. Ook lekker fijngesnipperd door de puree.

Chocolademunt is heerlijk speciaal. Het ziet eruit als gewone munt, maar heeft een chocoladesmaak. Vooral kinderen vinden het een topper. Gebruik het als vervanger van gewone munt in een fruitslaatje.

Meer kruiden? Ontdek hier 10 zalige smaakcombinaties.

8x snel koken met kruiden

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen