Fruitsalade

Zo maak je ‘t
  1. Spoel of schil het fruit. Snij het in blokjes (vang het sap dat er ondertussen uitdruppelt op).

  2. Meng het fruit en doe er ook het sap bij. Verdeel alles over mooie glaasjes of kommetjes.

  3. Verwarm de chocoladedruppels zachtjes au bain-marie. Doe in een dresseerspuitje (of een plastic zakje waar je een tipje van af knipt). Schrijf een boodschap, bijvoorbeeld ’Leve mama’ op de borden. Zet er de fruitsalade bij.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Fruitsalade met mascarponecrème

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Gratin met vers fruit

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Fruit met champagne en citroensorbet

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Warme winterse fruitsalade

  • Meer dan 1 uur
  • Duur
  • Makkelijk

Fruitsalade met champagne