Ovenzalm met pijnboompitcrumble en dragon
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovenzalm met pijnboompitcrumble en dragon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat uitlekken en hak ze fijn. Meng met het paneermeel. 

  2. 2

    Spoel de komkommer en tomaten en snij in plakjes. Besprenkel een ovenschaal met olijfolie, leg er de tomaten en komkommer in. Leg er de zalmfilets op, besprenkel met limoensap. Kruid met peper en zout. Leg er de mozzarella op en bestrooi met de nootjescrumble. Snipper de dragon en bestrooi de zalm ermee. Hou een beetje dragon apart voor de afwerking. Zet 20 minuten in de oven. 

  3. 3

    Haal uit de oven en bestrooi met de rest van de dragon. Geef er een partje citroen bij.
    Tip: Lekker met gekookte aardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat uitlekken en hak ze fijn. Meng met het paneermeel. 

  2. 2

    Spoel de komkommer en tomaten en snij in plakjes. Besprenkel een ovenschaal met olijfolie, leg er de tomaten en komkommer in. Leg er de zalmfilets op, besprenkel met limoensap. Kruid met peper en zout. Leg er de mozzarella op en bestrooi met de nootjescrumble. Snipper de dragon en bestrooi de zalm ermee. Hou een beetje dragon apart voor de afwerking. Zet 20 minuten in de oven. 

  3. 3

    Haal uit de oven en bestrooi met de rest van de dragon. Geef er een partje citroen bij.
    Tip: Lekker met gekookte aardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.