Meest recente artikelen

6x gezond in 30 minuten

Plus: de beste tips!

6x gezond in 30 minuten Artikel

Wil je gezond eten maar heb je niet veel tijd? Geen probleem! Deze 6 gerechten tover je binnen 30 minuten op tafel.

Snel en gezond koken: het lijkt soms onmogelijk. Het is namelijk niet altijd even makkelijk een druk leven te combineren met een gezonde levensstijl. Want sporten en gezond koken, dat vraagt nu eenmaal tijd. Soms is het gewoon makkelijker en sneller een afhaalmaaltijd te bestellen of een diepvriespizza in de oven te schuiven dan een gezonde maaltijd te koken. Of is het een fabeltje dat gezond koken veel tijd vraagt? Wij zeggen volmondig 'ja!'. Een gezonde maaltijd koken kost namelijk niet noodzakelijk meer tijd. Zeker niets mits een beetje voorbereiding.

Weekmenu

Een weekmenu is je beste vriend als je je gezin, ondanks je drukke schema, een gezonde maaltijd wilt voorschotelen. Wist je dat je op onze website elke week een zalig weekmenu vindt?

Je kunt er trouwens ook zelf aan de slag om je eigen weekmenu samen te stellen. Hier lees je er alles over.

Meal prepping

Een paar uurtjes kokkerellen in het weekend maakt een wereld van verschil op hongerige weekavonden. Stel in het weekend je (gezond) weekmenu samen, ga boodschappen doen en kook je maaltijden voor de volgende week. Bewaar ze in de koelkast of diepvries zodat jij tijdens de week je maaltijden alleen maar op hoeft te warmen. Superhandig, makkelijk en snel!

6x snel en gezond

Sommige gezonde maaltijden zijn in een wip klaar en hoef je dus niet op voorhand te bereiden. Wij sommen er 6 voor je op. Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen