Meest recente artikelen

De favoriete snelle recepten van Natalie

Klaar in 1, 2, 3

De favoriete snelle recepten van Natalie Artikel

Op drukke weekavonden moet het soms snel gaan in de keuken. Met deze favoriete snelle recepten van Natalie geniet je toch van een zelfgemaakte maaltijd.

1 Tagliata

Redactrice Natalie: "Ik eet niet vaak vlees, en als ik vlees eet, doe ik het goed. Een biefstuk of entrecote stelt me nooit teleur. Liefst eet ik 'm niet met frietjes, maar wel met een frisse salade. Start met goede producten, al dan niet van eigen bodem, dat is de basis van echt eten!"

 

 

2 Pad Thai

Natalie: “Het duurde heel lang voor ik ‘m perfect kon maken, want de balans zout-zoet-zuur moet perfect zijn vind ik. Het is wat mij betreft het lekkerste Oosterse gerecht en ik zet ‘m graag op tafel met of zonder vlees.”

 

3 Toast champignon

Natalie:Een goede toast champignon is de start van de herfst. En hoewel de ingrediëntenlijst niet echt lang is, vind ik het toch een uitdaging om een goede toast champignon te maken. Het brood moet lekker krokant zijn, de champignons krokant gebakken en met de juiste hoeveelheid peterselie en net fris genoeg. Heerlijk op elk moment van dag”

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Natalie Peeters

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen