Recept

Zalm met volkorenpasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de wortelen schoon met een groenteborsteltje, of schil ze. Laat een stukje van het loof eraan. Schil de pastinaken en snij ze in de lengte in vieren. Leg ze op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak samen 15 minuten in de oven.

  2. 2

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verwarm wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm 3 minuten op het vel. Zet een deksel op de pan, zet het vuur uit en laat nog 3 minuten verder garen onder deksel.

  4. 4

    Kruid de zalm met peper en zout. Verdeel ’m in stukken.

  5. 5

    Giet de pasta af en meng met de gehakte kruiden. Snij de lente-uien in ringen en doe ze erbij. Serveer de zalm met de volkorenpasta en de geroosterde groenten. Snij de citroenschil in fijne reepjes en bestrooi er de pasta mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm met volkorenpasta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!