Vol-au-vent, van klassiek tot extra feestelijk: 20 recepten
Heerlijke koninginnenhapjes
Alweer zo'n op-en-top Belgische klassieker waar iedereen dol op is. Van een snelle vol-au-vent over een 100 procent vegetarische of vegan versie tot een extra luxueus koninginnenhapje: deze uitstekende recepten voor vol-au-vent vallen bij iedereen in de smaak.
Want het hoeft niet altijd kip te zijn, ook groente, vis en zeevruchten voelen zich thuis in zo'n krokante vidé, die je trouwens ook zelf kunt maken. Of wat dacht je van een ovenschaal vol smeuïge vulling, met bladerdeeg on top in plaats van een nestje? Aan deze twintig recepten voor het koninginnenhapje kunnen alle fans van oma's grootste specialiteit hun hart ophalen!
Lees ook…
- Vol-au-vent: met deze tips krijg je dé klassieker onder de knie
- Zelf bladerdeegkoekjes maken? Dat kan!
- Maak zelf deze overheerlijke Belgische klassiekers
- Klassiekers op grootmoeders wijze: zo maak je ze veggie of vegan
- Klassiekers in een slank jasje: light én lekker
Klassiek of origineel: 20 recepten voor vol-au-vent
Met zalm, scampi, extra groente, luxe ingrediënten of de klassieker, op grootmoeders wijze: met een goeie vol-au-vent kun je niets mis doen. Wil je een of meer van deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.