Recept

Vol-au-vent express

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding

    Met Knorr

  1. 1

    Voor een romige saus vervang je het boter-bloemmengsel, de bouillon en de room door 1 blik Knorr Kippencrème.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 125°C. Snij de kip in blokjes. Maak de champignons schoon, snij ze in kwartjes.

  3. 3

    Bak de champignons met de balletjes in boter, voeg er de kip en de bouillon aan toe. Laat even zacht garen.

  4. 4

    Verwarm de bladerdeegbakjes 10 minuten in de oven.

  5. 5

    Meng met een vork 1 ½ eetlepel boter met de bloem. Verkruimel dit mengsel in de pan met de kip en champignons. Breng al roerend aan de kook en laat 1 minuut doorkoken. Doe de room bij in de pan en haal van het vuur. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Vul de bladerdeegbakjes met de vol-au-vent, bestrooi met peterselie en serveer meteen.
    Lekker met frietjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vol-au-vent express

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!