Vol-au-vent express
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vol-au-vent express

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding

    Met Knorr

  1. 1

    Voor een romige saus vervang je het boter-bloemmengsel, de bouillon en de room door 1 blik Knorr Kippencrème.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 125°C. Snij de kip in blokjes. Maak de champignons schoon, snij ze in kwartjes.

  3. 3

    Bak de champignons met de balletjes in boter, voeg er de kip en de bouillon aan toe. Laat even zacht garen.

  4. 4

    Verwarm de bladerdeegbakjes 10 minuten in de oven.

  5. 5

    Meng met een vork 1 ½ eetlepel boter met de bloem. Verkruimel dit mengsel in de pan met de kip en champignons. Breng al roerend aan de kook en laat 1 minuut doorkoken. Doe de room bij in de pan en haal van het vuur. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Vul de bladerdeegbakjes met de vol-au-vent, bestrooi met peterselie en serveer meteen.
    Lekker met frietjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Met Knorr

  1. 1

    Voor een romige saus vervang je het boter-bloemmengsel, de bouillon en de room door 1 blik Knorr Kippencrème.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 125°C. Snij de kip in blokjes. Maak de champignons schoon, snij ze in kwartjes.

  3. 3

    Bak de champignons met de balletjes in boter, voeg er de kip en de bouillon aan toe. Laat even zacht garen.

  4. 4

    Verwarm de bladerdeegbakjes 10 minuten in de oven.

  5. 5

    Meng met een vork 1 ½ eetlepel boter met de bloem. Verkruimel dit mengsel in de pan met de kip en champignons. Breng al roerend aan de kook en laat 1 minuut doorkoken. Doe de room bij in de pan en haal van het vuur. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Vul de bladerdeegbakjes met de vol-au-vent, bestrooi met peterselie en serveer meteen.
    Lekker met frietjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.