Homemade chocopasta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Homemade chocopasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zelfgemaakt zoet beleg voor bij je ontbijt of brunch.

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie. Snij de boter in stukjes, meng onder de hete chocolade en laat even rusten.

  2. 2

    Meng opnieuw en voeg de gecondenseerde melk toe. Giet in bokaaltjes en laat afkoelen.

  3. 3

    Je kunt de choco twee weken bewaren in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie. Snij de boter in stukjes, meng onder de hete chocolade en laat even rusten.

  2. 2

    Meng opnieuw en voeg de gecondenseerde melk toe. Giet in bokaaltjes en laat afkoelen.

  3. 3

    Je kunt de choco twee weken bewaren in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.